Schuimparty kinderfeestje

Kinderdisco met schuimparty

Blijwin komt langs en neemt alle benodigde apparatuur mee voor een geweldig kinderfeestje! Naast onze standaard disco apparatuur nemen we ook een schuimmachine mee waarmee we de kinderen onder kunnen blazen met schuim!

Schuimparty in de tuin

Het schuimparty kinderfeestje van DiscoDieren kan overal plaatsvinden: binnen, buiten... maar misschien het liefste in de tuin. Wij adviseren je graag over de ideale locatie. De locatie regelen we alleen niet voor je; dat doe je zelf.

Beste kinderfeestje ooit

Onze kinderdisco wordt gewaardeerd met een 9.5 en 100% van onze klanten beveelt ons aan. De kinderdisco van DiscoDieren is daarmee het beste kinderdisco kinderfeestje ooit! Met als extra onze schuimmachine is het direct het beste schuim kinderfeestje ooit!

Super veilig

Onze schuimparty is super veilig. We houden altijd het gedrag van de kinderen in de gaten en passen daar de hoeveelheid schuim op aan.

Schuimparty met entertainment

De schuimparty wordt georganiseerd door een professionele kinder-dj. Hij entertaint de kinderen gedurende het hele feest met spelletjes, dansjes, entertainment.... en natuurlijk heel veel schuim!

Schuimparty tarieven

Schuimparty kinderfeestje boeken

Boek ons schuimparty kinderfeestje door te mailen naar edwin@blijwin.nl met als onderwerp 'schuimparty kinderfeestje' of bel 071-234 0 456